Uitbreidingen

Naast de standaard webdesign pakketten zijn er ook nog een aantal uitbreidingen mogelijk.

Facebook of LinkedIn pagina
Ik kan ook een Facebookpagina en/of LinkedIn pagina maken. Deze pagina’s kun je gebruiken om je bedrijf meer bekendheid te geven. Op Facebook kun je ‘likes’ verzamelen van mensen die jouw producten of diensten interessant vinden en ze vervolgens daar aanprijzen. Indien je op LinkedIn een bedrijvenpagina hebt, dan kun je op je profiel ook het logo laten tonen, wat een professionele indruk maakt.
Het aanmaken van een Facebook of LinkedIn pagina kost € 50,- per stuk excl. btw.

MailChimp
Ik kan MailChimp voor je instellen. Dit is een online programma waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen. Als je al een adressenlijst hebt dan kan die geïmporteerd worden; houd hierbij wel de telecomwet in de gaten. Maar je kunt ook met een lege lijst beginnen en die zelf op gaan bouwen. Ik kan een template maken in jouw huisstijl die je vervolgens kunt gebruiken om je nieuwsbrief in te maken.
Het volledig instellen van MailChimp, inclusief het maken van een template kost € 70,- excl. btw.

WordPress thema tweaken
Binnen WordPress wordt de lay-out van een website bepaald aan de hand van een thema. In deze thema’s zijn vele opties al ingebouwd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je nog aanvullende wensen hebt. Dit heet het ‘tweaken’ van een thema. Hiervoor moet de code worden aangepast en afhankelijk van jouw wensen kan dit moeilijk of makkelijk zijn. Het tweaken van een thema wordt achteraf per uur berekend, tegen een uurtarief van € 40,- excl. btw.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wil je weten of jouw wensen mogelijk zijn?
button Neem contact op