Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio wat steeds zal worden aangevuld als ik weer een nieuwe website heb opgeleverd.

default image

Atelier de PaSpop

Opdrachtgever: Paulien Schreuder www.atelierdepaspop.nl - 15 pagina's Woerden 9 september 2015

Atelier de PaSpop

Atelier de PaSpop nieuwToen ik voor mezelf begon heeft Mariëlle (als oud collega) me geholpen met het bouwen van een website. Daar was ik blij mee, want ik wist wel wát ik op mijn website wilde en hoe het eruit moet zien, maar aangezien ik weinig kennis heb van het bouwen en onderhouden van een website, was ik erg blij met haar hulp en adviezen. Ze is namelijk goed op de hoogte van wat er allemaal wel of niet kan op het gebied van websites en houdt daarbij in de gaten dat het ook voor mezelf een werkbaar systeem moet zijn. Daarnaast heeft ze zeer veel kennis over de inzet van Social Media en ook daar heeft ze me enorm mee geholpen. Waarbij ze ook kijkt naar mijn doelgroepen en mijn behoeften. Ze is doortastend en werkt snel. Afspraak = afspraak bij haar en dat is erg prettig.

Tegenwoordig doet ze het onderhoud van mijn website. Heel prettig. Het geeft mij de rust dat alles goed geregeld is zonder dat ik er omkijken haar heb. En ze blijft me doorlopend adviseren en wijzen op mogelijkheden naar mate mijn onderneming groeit; zowel voor mijn website als de inzet van Social Media.

Ik zou iedereen die overweegt een website te gaan bouwen, zeker adviseren om contact met haar op te nemen.

default image

Echt Aangepaste Woning

Opdrachtgever: Esther van Rossum www.echtaangepastewoning.nl - 5 pagina's Austerlitz 1 maart 2016

Echt Aangepaste Woning

Echt Aangepaste Woning-kleinIntroductie van de website:

Voor mensen met een beperking is het niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Het is geen kwestie van inpakken en wegwezen. Er moet van tevoren veel geregeld worden maar nog belangrijker is dat het vakantieverblijf goed toegankelijk is, ruim genoeg is om met de rolstoel te manoeuvreren, dat er hulpmiddelen aanwezig zijn en de mogelijkheid bestaat om zorg in te huren/kopen. Op vakantiepark Hommelheide te Susteren staat zo’n aangepaste vakantiewoning!

default image

Huub Pragt Egyptoloog

Opdrachtgever: Huub Pragt www.egyptologie.nl - 65 pagina's Hilversum 16 september 2015

Huub Pragt Egyptoloog

Huub Pragt EgyptoloogIn de zomer van 2015 heeft Mariëlle mijn bedrijfswebsite egyptologie.nl vernieuwd en responsief gemaakt. Door veranderde zoekcriteria van Google werd een vernieuwing van mijn website noodzakelijk. De vindbaarheid van de website via mobiel en tablet is nu sterk verhoogd.

Bij de vernieuwing van de website heeft Mariëlle meegedacht vanuit een marketingoogpunt. Wie is de doelgroep van het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog? Welke producten verdienen welke vorm van informatie op de website? Vervolgens heeft Mariëlle een overzichtelijke sitemap samengesteld waar een duidelijke taakverdeling tussen mijzelf als opdrachtgever en haar werd aangehouden.

Mariëlle bouwde met behulp van een thema in WordPress de structuur van de website. Ik leverde teksten en foto's aan en heb ook zelf pagina's gemaakt. Mariëlle installeerde handige plug-ins en heeft een webwinkel gemaakt voor mijn producten.

Ik ken Mariëlle als een doorzetter die bij eventuele technische problemen of uitdagingen op het vlak van vormgeving en lay-out niet zal rusten voordat een oplossing is gevonden. Zij beschikt over een enorme kennis op het vlak van webdesign die ze met grote efficiëntie in praktijk weet te brengen.

Daarnaast heeft Mariëlle ook ervoor gezorgd dat ik de eens in de zes weken verschijnende digitale nieuwsbrief voor mijn bedrijf Huub Pragt Egyptoloog via de applicatie MailChimp kan versturen. Hiervoor heeft ze een template gemaakt wat ik steeds weer heel handig kan gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief.

default image

KatWijzer

Opdrachtgever: Yvonne Hageman www.katwijzer.nl - 6 pagina's Weesp 10 april 2017

KatWijzer

Mariëlle en ik delen een passie en dat is katten.

Hierdoor komen wij elkaar regelmatig tegen bij o.a. lezingen over katten. Toen ik haar liet weten dat ik binnenkort met het afstudeertraject van de opleiding Kattengedragstherpie zou gaan starten en hier graag een website voor wilde hebben, was ze gelijk enthousiast. Fijn om iemand in te schakelen die kennis heeft van het bouwen van een website en daarbij, in mijn geval, ook nog eens van katten. De samenwerking liep fantastisch en eerder dan verwacht was de website klaar.

Voor iedereen die een website wilt hebben maar de uitdaging te groot vindt om deze zelf te maken, kan ik Mariëlle van harte aanbevelen. Niet alleen bouwt ze de website maar ze denkt ook met je mee, geeft goede adviezen en zorgt er ook nog eens voor dat je zelf de website up to date kan houden.

default image

Kemet

Opdrachtgever: Huub Pragt www.kemet.nl - 59 pagina's Hilversum 30 september 2015

Kemet

KemetMariëlle maakte al enige jaren deel uit van de redactie van de website kemet.nl, een informatieve website over het oude Egypte, toen zij in 2012 voorstelde om de in wikimedia gebouwde website om te zetten naar WordPress en daarmee de functionaliteit van de website te verbeteren.

Vanaf dat moment is zij de vaste webmaster van kemet.nl geweest. Mariëlle weet een goed gevoel voor lay-out met haar technische kennis over webdesign te combineren. Als webmaster wist ze de redactieleden van kemet.nl steeds de juiste aanwijzingen te geven wanneer er vragen waren over het gebruik van WordPress. Omdat het oude Egypte een van haar passies is, heeft Mariëlle ook zelf teksten voor de informatieve website geschreven.

Sinds begin 2016 heeft ze het onderhoud overgedragen aan de overige redactieleden zodat ze zich meer op Seshat Webdesign kan richten.

default image

Koningslijst

Opdrachtgever: Richard de Jong www.koningslijst.nl - 15 pagina's Utrecht 1 maart 2016

Koningslijst

koningslijst-kleinIntroductie van website:

Deze website is opgezet met als doel een zo volledig en betrouwbaar mogelijk overzicht te geven van de farao’s van het oude Egypte.

Het oude Egypte bestond uit een aantal beschavingen die zijn ingedeeld in periodes. De eerste die dit deed, was de Griekse Egyptenaar Manetho. Hij schreef een geschiedenis van Egypte rond 250 v. Chr. en hanteerde daarbij een indeling in periodes. Hij baseerde zijn werk op dat van oudere bronnen, met alle beperkingen die dat met zich meebracht. Vele details zijn in de loop der tijden aangepast, bijgesteld en verschoven. Maar de indeling in periodes en koningshuizen (dynastieën) wordt nog altijd gebruikt.

default image

Rijk der Farao’s

Opdrachtgever: Hans Schoens www.rijkderfaraos.nl - 15 pagina's Purmerend 11 oktober 2015

Rijk der Farao's

Rijk der FaraosIk ken Mariëlle uit de egyptologie wereld waar ze al de website www.egyptologie.nl bijhield.

Toen ik het eerste boek uit de serie Rijk der Farao's bijna gereed had, wilde ik graag een website voor de serie hebben. Het was de bedoeling dat mensen daar meer informatie over de boeken konden vinden en dat ze ook het boek via de website konden bestellen.

Ik had zelf wat ideeën en wensen voor de website, waaronder het opzetten in WordPress.
Mariëlle heeft mij een instructiedag gegeven waarin ze me heeft leren omgaan met WordPress en we hebben samen de lay-out vormgegeven. Ik heb vervolgens zelf de website gevuld met tekst en afbeeldingen. Ik had ook goede documentatie gekregen en Mariëlle gaf ondersteuning per telefoon of e-mail als dat nodig was. Door de goede uitleg en de documentatie ben ik nu zelf in staat om de website te onderhouden en eventueel uit te breiden met een nieuwe pagina.

Ik had wat verwachtingen die voor deze website iets te ingewikkeld bleken te zijn, maar aan de andere kant bleken er dingen mogelijk waarvan ik dat niet had verwacht. In een latere fase zal de website een aanvulling/ombouw nodig gaan hebben, maar vooralsnog functioneert het zoals ik het graag wil.

Mariëlle maakt op een moderne wijze websites en ze is snel, efficiënt, ordelijk en doeltreffend tegen een eerlijk tarief.

default image

Suzanne den Adel Fotografie

Opdrachtgever: Suzanne Knoop - den Adel www.suzannedenadelfotografie.nl - 12 pagina's Nieuwegein 1 maart 2016

Suzanne den Adel Fotografie

Suzanne den Adel Fotografie-kleinAl jaren wilde ik een nieuwe website maken, alleen ontbrak de tijd en inspiratie elke keer weer. Toen Mariëlle vertelde dat ze een webdesign bedrijf ging opstarten, leek het me een goed idee om haar mijn site te laten maken.
Mariëlle en ik kennen elkaar van werk jaren geleden, waar we goed konden samenwerken. Daarom leek zij me ook de uitgewezen persoon om mijn site te maken.
Daar heb ik gelijk in gekregen. Er staat nu een mooie website, die ik nu ook zelf kan onderhouden. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en dat vertaald in een mooie vormgeving en mooie weergave van mijn foto's.

Iedereen die een nieuwe website of een verbetering aan zijn/haar website wilt, kan ik Mariëlle sterk aanbevelen.