Onderhoud

Nadat je website is gebouwd en opgeleverd (ongeacht of dat door Seshat Webdesign is gedaan of door een andere partij), moet er natuurlijk ook onderhoud gepleegd worden aan je website. Er zijn genoeg mensen die ervoor kiezen om dat zelf te doen, maar er zijn ook mensen die dat niet willen of kunnen, of er geen tijd voor hebben bijvoorbeeld.
Daarom kun je het onderhoud van je website ook uitbesteden.

Je kunt kiezen uit drie standaard pakketten:

Pakket A Pakket B Pakket C
€ 8,95 € 17,95 € 24,95
Maandelijks backup maken V V V
Maandelijks updaten V V V
Nieuwsitems online plaatsen* max. 4 max. 8
button Bestel onderhoudspakket

Prijzen (en aantallen) zijn per maand, exclusief btw.
Onderhoudscontracten worden aangegaan voor een minimale periode van een jaar (om misbruik te voorkomen). Daarna wordt het per jaar verlengd. Na het eerste jaar kan het contract per maand worden opgezegd met een opzegtermijn van één maand. Zie ook de Algemene Voorwaarden.

* Opmerkingen bij de nieuwsitems:
Je dient de nieuwsitems, en een eventuele afbeelding, zelf aan te leveren. Afbeeldingen moeten minimaal 300 pixels breed en hoog zijn voor een goede weergave op internet.

Training voor onderhoud

Ik kan een training verzorgen waarin ik uitleg hoe WordPress werkt en wat je moet doen om het allemaal op orde te houden. Dit is uiteraard afgestemd op jouw/jullie website en de opties die daarin zijn verwerkt. De training vindt plaats op een locatie die we samen overeenkomen. Alle Seats2Meet locaties in Nederland zijn ook opties.
Kosten: € 40,- per uur, excl. btw en excl. reiskosten.
Voorafgaand aan de training zullen we bespreken wat jouw/jullie wensen zijn, zodat ik kan inschatten hoe lang we nodig zullen hebben.
De reiskosten bedragen € 0,23 per kilometer excl. btw. gerekend vanaf Leiden.
Binnen Leiden reken ik geen reiskosten.
Aan een training kunnen per keer maximaal 4 mensen deelnemen.

Voor aanvullende onderhoudswensen, neem contact met me op.