Maatwerk

Er zijn een aantal website-opties die alleen als maatwerk worden verkocht.
Dit komt omdat het heel erg van jouw wensen afhangt hoeveel werk dit zal zijn.
Als je me je wensen doorgeeft, dan kunnen we die bespreken en maak ik aan de hand daarvan een offerte voor je.
Denk bijvoorbeeld aan:

Het instellen van een webshop
Hierbij is het sterk afhankelijk van het aantal producten wat je hebt/wilt, hoeveel werk het is om te voltooien.
Als je graag een webshop wilt, neem dan contact met me op waarbij je vertelt hoeveel producten je (ongeveer) in jouw webshop hebt of wilt laten opnemen. Ook eventuele specificaties bij producten spelen hierbij een belangrijke rol.
Bel of mail gerust om je wensen door te geven of door te spreken. Aan de hand daarvan kan ik dan een offerte voor je maken.

Restylen bestaande WordPress website
Als je al een website in WordPress hebt, maar je wilt graag een nieuw design, dan kan dat natuurlijk ook.
De werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw wensen voor de nieuwe lay-out. Voordat ik aan de slag ga, bespreken we alle wensen zodat ik een offerte kan maken voor de werkzaamheden en je vooraf precies weet waar je aan toen bent.

Bestaande website ombouwen naar WordPress
Wanneer je al een website hebt, maar die staat nog niet in WordPress, dan kan ik de website voor je ombouwen.
Afhankelijk van het aantal pagina’s van de website en de opties die je wilt, kan ik een inschatting maken van de werkzaamheden. Ik spreek graag de mogelijkheden met je door zodat ik je een offerte op maat kan sturen.

Nieuwsbrieven versturen
Naast het instellen van MailChimp, kan ik ook het versturen van nieuwsbrieven voor mijn rekening nemen.
Jij levert de tekst en afbeeldingen aan en ik maak er een mooie nieuwsbrief van. We kunnen hierin een regelmaat afspreken, bijvoorbeeld 4 of 6 keer per jaar, of zelfs iedere twee weken. Zoals je begrijpt zijn de werkzaamheden geheel afhankelijk van hoe vaak je een nieuwsbrief verstuurd wilt hebben en hoe groot de nieuwsbrief ongeveer moet zijn/worden. Ik maak graag een offerte op basis van jouw wensen. MailChimp kan dan ook geïntegreerd worden in de website. (Als je nog geen MailChimp account hebt, dan moet dat eerst worden ingesteld. Kijk daarvoor bij Uitbreidingen.)

Intranet / afgesloten gedeelte
Misschien wil je een afgesloten gedeelte op je website hebben waar alleen klanten of leden kunnen inloggen. Daar is dan speciaal informatie alleen voor hen te vinden. Een exclusief voordeel dus voor klanten of leden. We noemen dit een intranet. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Soms hoeven er maar een paar pagina’s met informatie gemaakt te worden, maar soms komt er ‘achter de schermen’ nog bijna een hele website bij. Alles kan. Laat me weten wat je wensen zijn en ik maak een offerte op maat.

Voor alles geldt: als je vragen hebt of een offerte wilt ontvangen, neemt contact met me op. Dan kunnen we je wensen doorspreken en een offerte maken.

button Vraag offerte aan